Technische commissie

Vervroegd Kerstcadeau: Trainingsschema zaal!


30
Nov
Het is ongelofelijk maar de zaalcommissie heeft de zaal van Broklede geregeld en zij stellen hun zaal 3 hele weekenden aan ons ter beschikking!!! 
Dank Zaal-cie en dank Broklede!

Hierdoor is het mogelijk dat alle teams kunnen trainen voor Kerst!

Belangrijk:
* is dat veel van onze trainers andere verplichtingen hebben (coachen binnen en buiten onze club en zelf hockeyen) in het weekend en wij helaas geen beroep kunnen doen op hen voor deze trainingen.

* dat als een team gaat trainen, het team de trainingen zelf kan verzorgen met bijvoorbeeld ouders. Wij hebben als TC veel materiaal (online) dat kan dienen als input en ter ondersteuning voor een training. Ballen, pionnen en hessen worden vanuit de club ter beschikking gesteld. 

* mocht je als team onverhoopt afzien van deze mogelijkheid dan graag bijtijds melden ([email protected]), dan is er vast team dat staat te trappelen om dat uur over te nemen!  

* voor de eerste training op zaterdag geldt dat er opgebouwd moet worden (balken leggen) en dat daarvoor ook de hulp van ouders nodig is. Dit geldt ook voor de laatste training op zondag en het afbouwen.

Wij weten dat we flexibiliteit en hulp vragen de komende drie weken. We zijn blij dat we er voor hebben kunnen zorgen dat iedereen kan trainen en gaan er vanuit dat we deze adhoc aanpassingen samen kunnen tackelen.
Bij voorbaat dank.

De Technnische Commissie


Bijlage