Training 2
Jan

Start trainingen jeugd

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,
Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2021. Dat al onze leden gezond mogen blijven en dat 2021 een beter hockeyjaar mag worden dan 2020.

Lees verder

Technische commissie 20
Jan

Herstart Reigercompetitie

We herstarten de Reigercompetitie aanstaande zaterdag en zondag weer op!
Omdat de reguliere competitie nog steeds stil ligt, hebben we besloten om de Reigercompetitie te hervatten. De komende drie zaterdagen en zondagen staan voor alle jeugdteams wedstrijden gepland. Wij blijven alle begrip houden voor een ieder die niet mee wil/ kan doen aan deze competitie vanwege huidige stand van

Lees verder

Technische commissie 13
Jan

Komende zaterdag nog geen onderlinge wedstrijden

Beste Hockeyers, Aanstaande zaterdag worden er nog geen onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de jeugd. Het Bestuur en de TC zullen eerst met de lokale instanties (gemeente en GGD) overleggen of een uitbreiding van activiteiten op dit moment past bij de geest van de verlengde lockdown, zoals gisteravond aangekondigd.  

Lees verder

Nieuws 20
Dec

Download nu de Loenense MHC Lustrum app en mis niets meer!

Nieuws afbeelding
In 2020 bestaat de Loenense MHC 45 jaar!
Dat moet gevierd worden! Het liefst doen we dat met evenementen en activiteiten, maar voordat de tijd weer aanbreekt waar Corona niet meer over de wereld raast gaan we digitaal dankzij onze fantastische Lustrumcommissie!

Lees verder

Nieuws 20
Dec

Succesvolle Grote Clubactie dankzij onze D-jeugd!

Nieuws afbeelding
In een door Corona beïnvloed hockeyjaar heeft de D-jeugd onze Loenense MHC enorm bijgestaan. Door loten te verkopen van de Grote Clubactie, waarvan 80% naar de Club gaat, hebben zij met zijn allen ruim EU 1.000,- verdiend! Knap hoor! 
Om onze dank namens de Club uit te spreken hebben we onze beste 3 verko(o)p(st)ers daarom verrast met een cadeau! 

Lees verder