Training

Start trainingen jeugd


2
Jan
Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2021. Dat al onze leden gezond mogen blijven en dat 2021 een beter hockeyjaar mag worden dan 2020.

De komende week beginnen de trainingen weer. Deze zullen plaatsvinden op de reguliere tijden. Wij willen jullie vragen jullie (kinderen) warm aan te kleden voor de training (bijvoorbeeld handschoenen en een lange broek aan tijdens de warming up). Bij vorst in de grond worden de velden afgelast en wordt er niet getraind.

Jongste Jeugd (E en F jeugd)
Zoals jullie wellicht weten traint de jongste jeugd normaliter niet tijdens de wintermaanden. Omdat de competitie weer wordt hervat zodra dit weer mag, hebben we besloten ook met de jongste jeugd door te trainen in de wintermaanden. Het hockeyplezier van de kinderen moet daarbij voorop staan. Wanneer de weersomstandigheden het hockeyplezier in de weg staan zullen we de training daarom afgelasten (bijvoorbeeld bij harde regen gecombineerd met kou).

Houd de site dus in de gaten. Wij streven er naar uiterlijk rond het middag uur op de dag van de training te laten weten of de trainingen worden afgelast.

Wij hebben er weer zin in. 

Tot op de trainingen!