Van het Bestuur

Belangrijk: Gemeente Stichtse Vecht Fusie Maarssen


29
Maa
Beste leden van de LMHC,

Een aantal weken geleden zijn wij benaderd door de gemeente Stichtse Vecht in het kader van de beleidsplannen sport, wonen en infrastructuur van de gemeente. De plannen van de gemeente voor 2018-2020 m.b.t. subsidies voor o.a. sportclubs en verenigingen zijn na de recente gemeenteraadsverkiezingen drastisch gewijzigd en zullen naar verwachting ook een grote impact hebben op onze club. 

Lees vooral ook de brief van de gemeente in de bijlage van dit bericht! (zie onder).
 
Wij hebben namens het bestuur inmiddels diverse gesprekken gevoerd met de gemeente en het bestuur van de Maarsense Hockey Vereniging om de mogelijkheden te bekijken van een toekomstige fusie van de twee verenigingen. Een dergelijke fusie heeft grote voordelen op het gebied van accomodatie, uitbreiding van clubhuis en faciliteiten als een tweede en wellicht derde waterveld. Echter, deze faciliteiten kunnen alleen gerealiseerd worden op en rond het terrein van de Maarsense Hockey Vereniging. Het heeft de voorkeur van de gemeente Stichtse Vecht om de twee hockeyclubs te fuseren tot een nieuwe club: Hockeyclub Stichtse Vecht (HSV).

Wij hebben namens het bestuur aangegeven niet zelfstandig te kunnen beslissen over een dergelijke fusie en derhalve overleg willen voeren met onze leden. Daartoe hebben wij aanstaande zondag tijdens het Oranje C toernooi een tweetal wethouders uitgenodigd de plannen van de gemeente te presenteren. 

Mochten er leden zijn die tegen de voorgestelde maatregelen zijn, dan kunnen zij op zondag op de club vanaf 12:00 uur (na de presentatie van de wethouders) de petitie invullen en ondertekenen. De lijst zal achter de bar van het clubhuis hangen. Voor nadere vragen kunt u uiteraard a.s. zondag ook terecht bij mij persoonlijk.

Met sportieve groet,

Jorden Hagenbeek
Voorzitter LMHC

Bijlage