Technische commissie 18
Feb

Aanvang trainingen 2 helft seizoen

Officieel beginnen vanaf maandag 4 maart alle veldtrainingen weer en start de competitie op zaterdag 9 maart. Gelukkig zien we dat veel teams, vast mede door het lekkere weer, niet kunnen wachten om de velden te bestormen. Daarom hangt het wereldberoemde waterschema weer op de welbekende plek. Dus, ga je trainen en zijn er meer teams die al beginnen, ga dan op je "eigen" veld staan alsjeblieft.

Lees verder

Gevonden voorwerpen 21
Jan

Gevonden voorwerpen

Deze voorwerpen zijn gevonden:

Lees verder

Sponsoring 20
Feb

Nieuwe KondorWessels tenue Senioren

Nieuws afbeelding
De nieuwe tenues voor de Senioren met KondorWesselsVastgoed op de voorzijde zijn binnen!
Op woensdagavond 6 maart kan voor aanvang van de trainingen door de aanvoerders een tas met shirts van de nieuwe hoofdsponsor mee genomen worden.  Vanaf dat moment kunnen de wedstrijden met het nieuwe shirt met KondorWesselsVastgoed op de voorzijde gespeeld worden. 

Lees verder

Sponsoring 20
Feb

AutoSpijker nieuwe Autosponsor

Nieuws afbeelding
LMHC verwelkomt per 1 maart AutoSpijker uit Loenen a/d Vecht als nieuwe autosponsor!
AutoSpijker stelt een Chrysler PT Cruiser ter beschikking aan clubmanager Jacco Hoogendoorn voor logistieke clubdoeleinden. Daarnaast sponsoren zij een aantal doeken en komen er meer acties in de toekomst. 

Lees verder

Nieuws 19
Feb

Aankondiging Oranje C Toernooi: 9 en 10 juni!

Nieuws afbeelding
Het leukste toernooi voor de C-jeugd van Nederland wordt dit jaar op 9 & 10 juni gehouden. Voor meer informatie kun je terecht op de speciale website van het toernooi op: www.loenenaanc.nl . Zie ook de bijgesloten flyer!
Lees verder

Jongste Jeugd 8
Feb

Gezocht: wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd

GEZOCHT


Wedstrijdsecretaris jongste jeugd 
 
Ter vervanging van de huidige wedstrijdsecretaris jongste jeugd, zoeken wij een vervanger met binding in de jongste jeugd.
 
Lange titel, maar wat doe je eigenlijk allemaal als wedstrijdsecretaris jongste jeugd?
 

Lees verder

Sponsoring 30
Jan

Muziekinstallatie voor clubhuis gezocht!

Nieuws afbeelding
Op dit moment wordt de keuken en de bar van het clubhuis verbouwd.
Om het helemaal af te maken en de sterk verouderde installatie te vervangen is er behoefte aan een nieuw draadloos muzieksysteem.
Het gaat om sfeerverhogende achtergrondmuziek voor en na de trainingen en wedstrijden. Het kan dus gaan om een SONOS, BOSE, HEOS, Samsung of ander merk systeem.

Lees verder

Zaalhockey 21
Nov

Schema en regels zaaltrainingen

Hierbij het trainingsoverzicht voor in de zaal. Het is nog onder voorbehoud, het lijkt er namelijk op dat de competitie niet helemaal gepland is, afhankelijk van aanpassingen daarin kan het zijn dat het trainingsschema ook nog wordt aangepast.   In ieder geval hoeft er geen enkel team ongetraind de zaal in, iedereen heeft een training voor de eerste wedstrijd, waarvoor grote dank aan de

Lees verder

Zaalhockey 21
Nov

Zaalhockey regels & filmpje

Nieuws afbeelding
Nog extra een kort filmpje met alle regels op een rijtje!  https://youtu.be/H3r72EzIQig
In de zaal zijn de regels net even iets anders dan op het veld. Lees in ieder geval de verschillenlijst: Verschillen spelregels veld en zaalhockey .

Lees verder

Nieuws 27
Jul

Kom hockeyen! Kennismaking met hockey onder leiding van Panasj!

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 21 september start de Loenense hockeyclub kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj. 
De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. We sluiten de trainingen af met een kleine competitie in Mei 2019. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder