Van het Bestuur 14
Mei

8 juni Loenense MHC Slotdag: Zomerse afsluiting van het seizoen☀️

8 JUNI - Slotdag 


Tromgeroffel... het is bijna zover.
Het leukste feestje van de club staat weer voor de deur.


De competitie nadert zijn einde, en dat betekent dat het tijd is voor de traditionele Loenense MHC Slotdag. Op 8 juni vieren we samen met jong en oud een spetterend einde van het seizoen.Lees verder

Technische commissie 28
Apr

Routekaart naar seizoen '24-'25

Beste Allemaal,
Voor velen is het nu vakantie en kijken wij uit naar het laatste deel van de tweede helft van dit seizoen. Wij als club zijn ook al weer bezig met de teams voor komend seizoen. Bijgevoegd vinden jullie onze welbekende "Routekaart" voor de komende maanden richting het nieuwe seizoen. Ook staat hierin beschreven hoe wij tot de nieuwe teamindelingen komen.

Lees verder

Algemeen 17
Apr

Speciaal voor LMHC-leden: korting bij Zeilschool de Vuntus

Nieuws afbeelding
Nog geen plannen dit voorjaar? Ga dan lekker zeilen bij Zeilschool de Vuntus.
Speciaal voor leden van de Loenense Mixed Hockey Club (LMHC) geldt er nu een exclusieve 15% kortingscode*  op alle voorjaarscursussen (Mei-week, Hemelvaart, Pinksteren of Clubzondagen in juni!!)

Lees verder

Technische commissie 6
Maa

Trainingen gedurende vakanties en Feestdagen

Beste Allemaal,
Op de volgende dagen wordt er niet getraind:
* 29 maart: Goede vrijdag * 1 april: Tweede paasdag * 22 april t/m 3 mei: Meivakantie * 9 mei: Hemelvaartsdag * 20 mei: Tweede pinksterdag
De TC
Lees verder

Van het Bestuur 12
Jul

Wat kun jíj doen voor de Loenense MHC?

Nieuws afbeelding
Voel jij de adrenaline van de hockeywedstrijden op Loenense MHC? Geniet je van de feestjes, de georganiseerde evenementen, en de soepel draaiende teams waar jouw kind deel van uitmaakt? Dit alles is mogelijk dankzij onze fantastische vrijwilligers! 

Lees verder