Van het Bestuur 5
Jul

Nieuwsbrief!

Nieuws afbeelding
Beste allemaal, 
Bijgaand de laatste nieuwsbrief van dit seizoen!
Fijne zomer!
Het Bestuur

Lees verder

Technische commissie 4
Jul

Coachen en/of training geven? Meld je nu aan!

Voor een aantal jeugdteams, variërend in leeftijd en sterkte, zoeken we nog trainer/coach of trainer. Mocht je het leuk vinden je kennis over te dragen aan onze (jongste) jeugd meld je dan aan via [email protected]

Lees verder

Nieuws 22
Jun

Schrijf je nu met je nieuwe team in voor Swim to Fight Cancer

De nieuwe teamindeling voor volgend seizoen is (bijna) bekend. Tijd om te gaan nadenken over een goede voorbereiding en teambuilding om zo goed het komende seizoen te kunnen starten. Zwem mee met je nieuwe team op 2 september met Swim to Fight Cancer. Een leuke manier om samen fit het seizoen in te gaan en bovendien geld in te zamelen voor een heel goed doel. Fight cancer is een

Lees verder

Nieuws 5
Jul

Loenen is gekozen tot de allergezelligste Club van Nederland door HockeyLoverz

Winnaar van de HockeyLoverz Club Award door alle door het Jeugdbestuur georganiseerde feesten! Dat betekent dat we gewonnen hebben een compleet door HockeyLoverz verzorgd Feest komend seizoen. Lees verder voor het filmpje!

Lees verder

Van het Bestuur 2
Jul

Contributie Seizoen 2018-2019

Op de ALV in mei van dit jaar is de contributie voor het komende seizoen vastgesteld. Wij streven ernaar met de contributie in de pas te lopen met de contributie van de clubs in de omgeving, bovendien willen wij de drempel voor de jongste jeugd laag houden. 

Lees verder

Van het Bestuur 23
Mei

Invoering Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Nieuws afbeelding
Per 25 mei 2018 dient LMHC te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. LMHC geeft hieraan op de volgende manier invulling:


Privacyverklaring (zie bijlage)

Lees verder