Nieuws 11
Feb

Tophockeyclinics in de voorjaarsvakantie, er zijn nog enkele plekken!

Nieuws afbeelding
Bijna tijd om weer het veld op te gaan! Ter voorbereiding op de 2e helft van het (veld-) seizoen organiseert Marcel Balkestein Hockeyschool leuke tophockeyclinics op 19 én 26 februari (16.00 - 18.00 uur) voor F-jes, E6 en 8 tallen, D & C jeugd!

Lees verder

Arbitrage 12
Feb

Arbitrage avond speciaal voor ouders!

Nieuws afbeelding
UNIEKE ARBITRAGE-AVOND SPECIAAL VOOR OUDERS 
Zie je tegen het fluiten op? Wil je wel fluiten, maar denk je dat je het niet kunt?  Wil je fluiten, maar heb je nog geen scheidsrechterkaart?  Een avond om vragen te stellen en te ontdekken dat fluiten ook leuk kan zijn! 

Lees verder

Van het Bestuur 12
Feb

Nieuwe Voorzitter Loenense MHC!

Beste leden,
Zoals u in de wandelgangen misschien al heeft vernomen zal Pleun Wijffels met haar gezin in de zomer verhuizen naar Breda. Helaas is zij recent door allerlei omstandigheden ziek uitgevallen. Gelet hierop heeft het bestuur samen met haar besloten dat zij zo spoedig mogelijk stopt met haar voorzitterschap en niet pas in de zomer. 

Lees verder

Van het Bestuur 10
Feb

Schone Loenense MHC-velden!

Nieuws afbeelding
Beste leden,
Afgelopen vrijdag zijn, toen het zonnetje nog volop scheen, onze hockeyvelden gekeurd vanuit de KNHB. De voorlopige conclusie (het officiële rapport moeten we nog ontvangen) is dat onze velden er naar verwachting, op wat kleine reparatiewerkzaamheden na dan, nog goed bij liggen. Uiteraard blijven we kritisch als het gaat om hockeygenot en de omgeving. Het blijkt

Lees verder

Nieuws 4
Feb

MB4 Zaalkampioen!

Nieuws afbeelding
De MB4 zijn afgelopen weekend op overtuigende wijze zaalkampioen geworden! 
Afgelopen weekend stonden de laatste wedstrijden op de planning. Eén keer winnen was genoeg om niet meer verslagen te kunnen worden.

Lees verder

Arbitrage 28
Jan

Interactieve Arbitrage-avond!

Nieuws afbeelding
Dinsdag 3 maart 2020 vindt er in het Clubhuis een interactieve arbitrage avond plaats voor alle enthousiaste clubscheidsrechters (CS en CS+)! 
Heb je vragen? Bel Heleen: 06-41552647

Lees verder

Arbitrage 20
Jan

Scheidsrechterskaarten

Beste leden,
De KNHB geeft vanaf heden geen scheidsrechterskaarten meer uit. Jouw scheidsrechterkaartnummer is hetzelfde als je Bondsnummer (beginnend met de letter K). Dit nummer is te zien als je inlogt op de LMHC-website, zie Profiel (niet zichtbaar in de LMHC-app!).
Met vriendelijke groet,
De arbitragecommissie.

Lees verder

Nieuws 6
Nov

Trimhockey op LMHC Loenen!

Trimhockey op LMHC Loenen!
Trimhockey is voor iedereen die gezellig een training en een partijtje hockey wil spelen op de club. Bijvoorbeeld als ouder van een hockeyend(e) kind(eren), oud-speler die geen competitie wil spelen of nooit competitie heeft gespeeld, als jeugdtrainer, scheidsrechter, coach of nog helemaal onervaren speler, het is allemaal mogelijk! Op een leuke en

Lees verder

Nieuws 3
Sep

Kennismaken met hockey voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. Kom naar Panasj.

Nieuws afbeelding
Vanaf vrijdag 27 september start de Loenense Mixed Hockeyclub met kennismakingstrainingen onder leiding van Panasj.    De trainingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar die graag willen leren hockeyen. Deze trainingen bieden een unieke kans om kennis te maken met hockey en onze hockeyclub!

Lees verder